2024 | İş Fikirleri

Saçlarımı Satmak İstiyorum, Saç Satın Alan Yerler

Saçlarımı satmak istiyorum diyenlere yardımcı olmaya çalışacağız. Saçlarınızı satarak para kazanabileceğinizi bilmenizi istiyoruz. Bu sayede yılda 1, 2 defa 3, 5 bin TL arasında bir ücret kazanma şansınız olacak. Saç satarak para kazanmak nasıl oluyor detaylı şekilde inceleyelim.

Para kazanabileceğiniz yöntemleri sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Bunlardan biriside saç satmak. Bu sayede yılda bir iki defa bir gelir sağlamanız mümkün olacak. Fakat bu iş içinde bazı kriterleri sağlıyor olmanız gerekmektedir. Ardından ise, saç satın alan yerler ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

 

Hemen en basit soruları cevaplayarak başlayalım. 🤑

  • Herkes saç satabilir mi? Saçı boyasız, kırıksız, ve uzun olan herkes satabilir.
  • Ne kadar kazanırım? Saçınızın boyutuna göre değişir, ortalama 3000 TL, 5000 TL kazanılmaktadır.
  • Boyalı saç satılır mı? Genelde tercih edilmez, satışı çok zordur.
  • Yılda kaç defa satabilirim? Saçınızın satılma boyutuna ulaşması 8, 10 ayı bulabilir.
  • Satın alan yerler nasıl bulunur? Yazımızda detaylı şekilde söz ettik.
  • Saçın uzunluğu ne kadar olmalı? Her kuaför farklı uzunluk ister fakat en az 50, 60 cm olmalı.

Merak etmeyin. Kuaförler satın almak için sıraya girmiş durumda. Bu işi ek iş olarak yapabilirsiniz. Evde ek iş adına yapılabilecek tüm yöntemlerden söz etmeye devam edeceğiz.

Son dönemlerde peruk şirketlerinde artış olduğundan artık alınan saçların ücretlerinde bile artış olmaya başladı. Çok fazla talep olmasına rağmen, talebi karşılayacak şekilde kuaförler bulunuyor. Çünkü kuaförlerde aldığı saçlar sayesinde para kazanıyorlar. Sınırsız saç alan kuaförler biliyoruz. Yani bu sektörün sonu gelmez gibi görünüyor.

 

Kimler Saçını Satabilir?

saç satmak istiyorum

Bu konu hakkında yaş sınırlaması bulunmuyor. Yediden yetmişe herkes saçını satabilir. Hangi cinste olursanız olun saç satmanız mümkün olacaktır. İster erkek, ister kadın olun isterseniz bu işlemi yapmanız mümkün olacak.

Çocukken de yaşlıyken de bu işi yapabilirsiniz. Fakat yaşlılarda saçlarda kırıkların artması ve çok fazla özen gösterilmemesinden ötürü, tercih edilmediği durumlar olabiliyor. Yani genç saçlara oranla yaşlı saçların satışı biraz daha zor olabilir.

 

Saç Satma Kriterler Neler?

saç satma kriterleri

Tabi ki de bazı kriterleri taşıyor olmanız gerekmektedir. Çünkü bu saçlarınızı alıp peruk yapacaklar. Her saçtan peruk olmuyor. Saçın taşıması gerektiği bazı özellikler bulunmaktadır.

  • Uzun olması gerekiyor. En az 40-50 cm olmasında fayda olacaktır. Her kuaförün kendine özgü bir cm aralığı bulunuyor.
  • Boyanmamış olması tercih ediliyor. Boyanan saçlarda yıpranmaların söz konusu olduğundan boyanmamış olması gerekmektedir.
  • Yıpranmamış olması gerekiyor. Yıpranmış saçlardan peruk olmayacağından dolayı tercih edilmiyor.
  • Temiz bakılmış olması gerekiyor. Temiz olan saçların satışları çok daha kolay olmaktadır. Güzel ve bakımlı olmanız da fayda olacaktır.

Saçlarınızın taşıması gerektiği özellikler bu şekilde görünüyor. Vereceğimiz numaralar ve adresler üzerinden istenilen şartlar hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabileceksiniz.

 

Kesim İşlemleri Nasıl Oluyor?

Kesim işlerinden korkmamamız gerekmektedir. Acıtacak bir işlem değil. Normal makas ile kesim işlemi tamamlanmaktadır. Kuaförünüz ile aynı şehirde değilseniz başka kuaförün kesmesi ile saçı alıp, diğer kuaföre iletmeniz mümkün olacaktır.

Hatta evde bile keserek ulaştırmanız sağlanabilir. Kuaförünüze sorabilirsiniz. Aşağıdaki videoyu izleyerek saçın nasıl kesildiği hakkında fikir sahibi edinebilirsiniz.

 

Ne Kadar Kazanabilirim?

saç satma fiyatları

Tabi herkesin merak ettiği soru ise bu. Saç satarak ne kadar para kazanılır? Her kuaförün satın alma ücreti fark göstermektedir. Fakat en düşük miktar ise 2 bin TL’dir. Saç uzunluğunuzun artması durumda alacağınız ücret de artacaktır. 10 bin TL’ye kadar ücret alma şansınız olacaktır. Yılda 2 defa saç uzatıp satıp para kazanabilirsiniz. Saç satımı fiyatları her sene değişiklik gösterebilir.

Kuaförler ile iletişime geçip ücretler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Ücretler sabit kalmıyor zaman ile güncellenerek değişiklik gösterebiliyor.

 

Satın Alan Yerlere Nasıl Ulaşılır?

Öncelikle nasıl ulaşabileceğinizden ufak şekilde bahsedelim sonra adresleri ve bilgileri vereceğiz. Öncelikle bu adreslerin kendi şehrinizde bulunmama imkanından dolayı bir kaç fikir vereceğiz.

Kendi şehrinizde de bu kuaförlere ulaşabilirsiniz. Büyük kuaförlerin hepsi hemen hemen satın almaktadır. Gördüğünüz her kuaföre 2 dakika uğrayarak satın alıp almadıklarını sorabilirsiniz. Eminiz ki bir çoğu kabul edecektir. Çekinmeyip sorabilirsiniz.

Aşağıda verdiğimiz adreslere de ulaşabilirsiniz. Bir çoğu Whatsapp üzerinden ulaşma imkanı sağlamıştır.

  • 55 ile 70 cm saçlarınız kilosu 2.000 ile 2500 TL’den alabilirim İbrahim Güneş haır black bayan kuaförü Maltepe www.kuförhaırblack.com.tr 0534 203 2970
  • Kısa bir bilgi vermek gerekirse 50-70 cm Saçların kilosu ortalama 500 -700 usd alıcı bulmaktadır saçlarınızı kesin tartın fiyatını hesaplayın bizi arayın+905322974323
  • Saç satmanın en kolay yolu, saçımı satmak istiyorum diyorsanız 05072131513
  • Paradise Kuaför
    ukela Cad.No:24/A Yıldızay Apartmanı / Bostancı-Kadıköy / İstanbul
    0216 658 9699 / whatsApp : 0532 434 0035
  • İstanbul Long Hair 0506 263 75 02
  • Deniz
    Saçlarınız değerinde alınır .60 cm den uzun saç alıyoruz.1000 TL ile 1800 TL’den alınır.
    Peşin alınır. Kg fiyatından alım yapıyorum . Whatsapp’tan resim atabilirsiniz 0507 815 45 78

Not: Telefon numaralarını veriyoruz fakat yine de garanti verememekteyiz. Eğer iş başvurusu ücreti gibi şeyler istenirse sakın ücret yatırmayın. Hiç bir işin, iş başvuru ücreti olmamaktadır.

Önemli: Eğer saç satın almak isteyen yerler varsa, yorum kısmına firma bilgilerini yazabilir. Bizlerde yazımızın içerisine ekleriz. Saçlarını satmak isteyenler de yorum kısmındaki paylaşımlara da mutlaka göz atsın. Kendilerine uygun gördüklerinizle iletişime geçebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 12 YORUM
  1. Ali dedi ki:

    Saçlarınızı satmak artık çok kolay. Saçlarınızı değerinde alıyoruz. Saçlarınızın fotoğrafını, uzunluğunu bize email adresinden gönderin, fiyatında anlaşalım. Paranızı hesabınıza yatıralım. Saçı bize kargolayın. Satmak istediğiniz saçlarınızı bekliyoruz.
    sacalisveris@gmail.com

    1. ŞENNUR dedi ki:

      Kizim 5 yasinda hic kestirmedim ana saclari en kotu 40 cm olabilir fiyat nekadar acaba

  2. Ilhan dedi ki:

    Saçlarını satmak isteyen bayanlar alikayihan5715@gmail.com adresine saclarinizın resimleriyle beraber telefon numaranizi mail olarak atabilirsiniz

  3. Atilla dedi ki:

    Öncelikle insanları yanlış bilgilendirmeyelim 5000 lira yazınca herkesin gözleri faltaşı gibi açılıyor sonra iyi bir peruğun 500-1000 lira olduğunu yazıyorsunuz ki genelde 1 peruk birden fazla kişiden elde edilen saçlardan kırıkları kısaları ayıklandıktan sonra kalan kısımlar birleştirilerek yapılır, burada bahsedilen iyi peruk 70-80 cm ve yukarısı diğerleri ise kısa peruk yapılır ki saç satışı için öyle binlerle ifade edilen rakamlar olmaz o piyasada çünkü hemen hemen biraz uzatıp kestiren herkesten o boyda saçlar tüm kuaförlerden piyasaya ulaşmaktadır. Makul fiyatlarla saçlarını satmak isteyen olursa : leslietresses[hotmail] adresinden iletişime geçebilirsiniz.

  4. Ali dedi ki:

    Saçlarınızı değerinde alıyoruz. Satmak istediğiniz saçınızı fotoğrafını uzunluğu ile birlikte gönderin. Fiyatta anlaşalım. Paranızı hesabınıza yatıralım. Saçınızı bize kargolayın. Satmak istediğiniz saçlarınızı bekliyoruz.

    Mail adresimiz : SacalisverisTR@gmail.com

  5. irem dedi ki:

    saçımı satmak istiyorum kumral 55 cm kırık işlem boya yook

    1. Ilhan dedi ki:

      Irem hanım alikayihan5715@gmail.com adresine saçlarınızın resimleriyle beraber meal atin görüşelim

  6. Sefer dedi ki:

    Kızımın saçlarini satmak istiyorum 35cm boyunda.duz bakımlı boyasız.agirlik ne kadar bilmiyorum.ilgilenenlere resim gonderirim.irtibat no verebilirseniz.

    1. Ilhan dedi ki:

      Sefer bey iletişime geçin alikayihan5715@gmail.com

  7. Ilhan dedi ki:

    Sefer bey iletişime geçin alikayihan5715@gmail.com

  8. Yaren sertkale dedi ki:

    Saçlarımda az birşey boya ama satmak istiyorum.çok uzun

  9. Ilhan dedi ki:

    Saçını yüksek miktarla satmak isteyen tüm bayanlar iletişime geçebilir herturlu sac alınır. 05529457073

DMCA.com Protection Status