2024 | İş Fikirleri

En Yüksek Faiz Veren Bankalar

En yüksek faiz veren bankalar ve hakkında bilgi edinerek kazancınızı ikiye, üçe hatta dörde katlamak istiyorsanız yazımızı mutlaka okumalısınız. Merkez Bankası’nın faiz artırımı kararını vermesi üzerine bankaların vadeli hesap faiz oranları oldukça yükseldi.

Mevduat faiz oranlarının rekor seviye ulaşmasını fırsata çevirmek isteyen vatandaşlar bunun araştırmasını yapmaya başladı. Bankalar müşterilerinin faydalanabileceği faiz oranlarını reklamlarla ve internet siteleri aracılığı ile duyurmaktadır. Bazı bankalar en yüksek faiz veren banka araştırması yapan kişileri kendi müşterisi yapabilmek için yüksek hoş geldin faizi ile ikna etmeye çalışmaktadır.

Faizler hoş geldin faizi ile sınırlı olmayıp mevduat hesapları içinde cazip faiz oranlarını görmek mümkündür. Türk Lirası için değil USD ve EURO için de yüksek faiz veren bankaların hangileri olduğunu araştırdık. Şimdi sizlerle bunları paylaşacağız.

 

En Yüksek Hoş Geldin Faizi Veren Banka Hangileridir?

Bankalar müşteri sayısını artırmak için çeşitli faaliyetlerde bulunmaktadır. Son zamanlarda müşteriler için en cazip şey olan faizdir. Merkez Bankasının yaptığı artırımlar insanlarda paralarını koruma altına alma hissini uyandırdı. Sizde elinizdeki paranın erimesini istemiyorsanız en yüksek faiz veren bankalar hakkında iyi bir araştırma yapmalısınız.

Araştırma yaparken mevduat hesabını yüksek faiz veren bankalara dikkat ettiğiniz kadar hoş geldin faiz oranlarına da bakmanızı tavsiye ederiz. Çünkü bazı bankalar müşterisine hoş geldin demek için gerçekten güzel faizler uygulamaktadır. Şimdi sizlerle iyi araştırmalar ve karşılaştırmalar sonucunda ulaştığımız TL cinsinden en yüksek faiz oranlarını veren ilk 10 bankayı ve faiz oranlarını paylaşmak istiyoruz:

Not: Bankaların faizleri hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki açıklamalarımızı okuyabilirsiniz. Tüm bankaların açıklamalarını yapmadık fakat yukarıda maddeler halinde belirttiğim banka isimlerinin üzerine tıklayarak bankaların faiz oranları hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz ve isterseniz başvurularınızı yapabilirsiniz.

 

Denizbank Faiz Oranları ve Başvuru Şekli

Denizbank en yüksek faiz veren bankaların başında gelmektedir. Başvurmak isteyenlere kolaylık sağlamak adına internetten başvuru yapma imkanı sağlamaktadır. Denizbank müşterisi olmayanların öncesinde Denizbank müşteri profili oluşturması gerekiyor.

Denizbank müşteri formunu doldurmak için buraya tıklayın.

  • +5 bin TL üzerinde ve 32-370 gün vadeli TL mevduatları için %45 faiz oranı geçerlidir.
  • Belirtilen faiz oranları yıllık, brüt ve basit faiz oranları şeklindedir.
  • Kampanyadan yararlanmak için son 1 ay içerisinde Denizbank’ta Altın vadeli mevduat hesabı bulunmamalı ve bu kampanyadan son 6 ay içerisinde faydalanılmamış olması gerekiyor.

Denizbank faiz oranları hakkında daha detaylı bilgi almak veya başvuru yapmak için buraya tıklayınız.

 

Yapı Kredi Bankasının Faiz Oranları ve E-Mevduat Özellikleri Nelerdir?

Her banka kendi şartlarına uyun faiz vermektedir. En yüksek faiz veren bankalar arasında Yapı Kredi en üst sıralarda yer almaktadır. Şayet sizde hesabınızı Yapı Kredi’ye taşımak ve vadeli mevduat hesabı açtırmak istiyorsanız verdiğimiz bilgileri dikkatlice okuyunuz. Yapı Kredi vadeli ve e-vadeli mevduat hesaplarını en yüksek faiz veren bankadır.

Yapı Kredi’yi kısa vadeli yatırımlarınız için değil de uzun vadeli yatırımlarınız için düşünürseniz ciddi manada kazançlı çıkarsınız. Çünkü faiz oranı uzun vadeli yatırımlarda daha yüksektir. Bankanın avantajlarından yararlanabilmek için;

  • Vadeli mevduat hesabı açtırmak istiyorsanız Yapı Kredi Bankasının en yakın şubesine gitmelisiniz
  • E-Vadeli mevduat hesabı açtırmak için internet bankacılığını veya akıllı cihazınıza indireceğiniz Yapı Kredi Mobil uygulamasını kullanmalısınız.
  • Mevduatların faiz oranları yatırılan paranın miktarına ve gün sayısına göre değişmektedir.

Yapı Kredi Bankasının faiz oranları hakkında daha detaylı bilgi almak veya başvurmak için buraya tıklayınız.

 

Enpara.com Vadeli Mevduat Faiz Oranları Nelerdir?

İnternet üzerinden hizmet veren Enpara.com müşterilerine birçok konuda kolaylık sağlamaktadır. Bankanın yüksek faiz oranlarına sahip olmasından internet üzerinden hizmet vermesinin büyük etkisi vardır.

Bankanın verdiği faiz oranları yatırılan miktara ve mevduatın gün sayısına göre değişmektedir. Mevduat faizleri en fazla 180 günlük olan bankanın imkanlarından faydalanabilmek için internet üzerinden başvuru yapılmalıdır.

Enpara.com’un vadeli mevduat faiz oranları hakkında daha detaylı bilgi almak veya başvurmak için buraya tıklayınız.

 

İş Bankası ve En İyi Mevduat Faiz Oranları Hakkında Neler Bilmelisiniz?

Yıllardır ülkemizde hizmet veren İş Bankası en yüksek faiz veren bankalar arasında yer almaktadır. Banka yüksek faiz oranlarını en fazla dövize vermektedir. Faiz oranları birçok kritere göre değişmekle birlikte en fazla etkili olan durum paranın cinsidir. Şayet elinizde döviz varsa ve yatırım amaçlı kullanmak istiyorsanız İş Bankasını tercih etmelisiniz.

Mevduat hesabının vade gün sayısı, yatırılan miktar gibi kriterlerinin yanı sıra İş Bankası faiz oranlarını etkileyen önemli bir diğer husus ise başvurunun şube, internet şubesi, İşCep, Bankamatik üzerinden yapılmasıdır. Her bir birim ayrı faiz oranları sunmaktadır. Başka hiçbir bankada bu kadar yüksek faizi bulamayacağınız hesap ise çeyiz hesabıdır. İş Bankası çeyiz hesabına yükse faiz vermektedir. Bankada altın hesabınız varsa ve bunu her gün artırmak istiyorsanız en az 10 gramınız olması gerektiğini unutmayınız.

İş Bankasının en iyi mevduat faiz oranları hakkında daha detaylı bilgi almak veya başvurmak için buraya tıklayınız.

 

ING Bank Turuncu E-Vadeli Mevduat Faizi Ne Kadardır?

Ülkemizdeki en fazla hoş geldin faizi veren, en yüksek mevduat getirisi olan banka hangisidir diye soracak olursanız hiç şüphesiz İNG Bank Turuncu hesap cevabını alacaksınızdır. Yüksek hoş geldin faizi ile bir yılda güzel bir birikim yapma fırsatını yakalayabilirsiniz. EURO’ya çok düşük faiz veren banka TL mevduat hesaplarını yüksek faiz vermektedir. Bankanın sağladığı kolaylıklar şunlardır:

  • Hesabı bulunan müşterilerinin yaptığı EFT ve Havalelerden ücret alınmaz.
  • Vadeli hesabınızdaki birikiminize istediğiniz zaman para yatırabilirsiniz. Bu da faizden daha fazla yararlanma imkanı sunar.
  • Birikimde bulunan hesabınızdan vadesi dolmadan para çekebilirsiniz. Korkmayın çünkü vadeniz bozulmaz.
  • Elde edilen faiz miktarları günlük olarak hesaba işlenmektedir.

ING Bank Turuncu e-vadeli mevduat faizine başvurmak veya daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayınız.

 

Ziraat Bankası Faiz Oranları Hakkında Neler Bilinmelidir?

  • Mevduat faiz hesabı TL cinsinden 1, döviz olarak 3 yıla kadar açtırılabilir.
  • Vade sonunda anapara faiziyle ödenir.
  • TL cinsinden açılan hesaplar, 1 ay, 3 ay, 6 ay ve 1 yıllık açılabilir.
  • Vade dolmadan hesaptan para çekildiğinde bile faiz işlemeye devam eder.
  • Faizli mevduat hesabı şubeden veya internet bankacılığından açılabilir.

Ziraat Bankası faiz oranları hakkında daha detaylı bilgi almak veya başvurmak için buraya tıklayınız.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

DMCA.com Protection Status